Volksgezondheidenzorg.info

Zoekveld

Nieuw op Volksgezondheidenzorg.info

December

Nieuw

Geactualiseerd

Geactualiseerd metadatabase zorggegevens

November

Nieuw

Geactualiseerd

Hoofdgroepen

Regionaal

Een update van gemeentekaarten over gezondheids- en leefstijlindicatoren op basis van Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, GGD’en, CBS en RIVM, 2016. De gemeentekaarten zijn te bereiken via een link vanuit de tekst bij de kaart op GGD-niveau.

Geactualiseerd metadatabase zorggegevens

Mei

Nieuw

Geactualiseerd

Regionaal

Vanaf 11 mei 2017 staan de landelijke en regionale cijfers van een groot aantal gezondheids- en leefstijlindicatoren van de gezamenlijke Gezondheidsmonitor op CBS-StatLine en op Volksgezondheidenzorg.info. Later dit jaar komen de samenwerkende partijen met meer cijfers over gezondheids- en leefstijlonderwerpen op regionaal en lokaal niveau. Van de onderwerpen waarvan later dit jaar cijfers komen zijn de cijfers over 2012 nog beschikbaar. 

Internationaal

Metadatabase Zorggegevens

April

Internationaal

Regionaal

Prestatie-indicatoren in de zorg

Meta-database Zorggegevens 

Februari

Hieronder staan de onderwerpen die in december 2016, januari en februari 2017 nieuw en geactualiseerd zijn op VZinfo.nl.

Nieuw

Geactualiseerd

De onderwerpen die hieronder worden genoemd zijn meestal niet volledig geactualiseerd. Het gaat om actualisaties van delen van het onderwerp, bijvoorbeeld Cijfers en Context of Internationaal.

Geactualiseerd - Regionaal

Geactualiseerd - Prestatie-indicatoren in de zorg